La multi ani domnule primar!

Ieri a fost sarbatoarea de Sfantul Gheorghe. Cu aceasta ocazie primarul si-a serbat ziua la Primarie, ca apoi spre seara sa ajunga la Biserica Sfantul Nectarie din cartierul Alexandru cel Bun. Intamplator am ajuns la Biserica exact cand parintele paroh Petrica Lehaci ii multumea domnului primar pentru fondurile acordate acestei Biserici si altor biserici in urma cu 1-2 saptamani in valoare de 500 milioane lei vechi.

Dupa aceasta multumire domnul primar a primit un cos cu flori, o icoana reprezentand pe Sfantul Nectarie si una de la Muntele Athos. Primarul Nechita a multumit credinciosilor pentru efortul de a ajuta Biserica Sfantul Nectarie si a mentionat ca in luna mai vor incepe lucrarile la pasajul Alexandrul cel Bun( cred ca se referea la pasarela ), ca lucrarile incepute de CET vor fi terminate cat mai curand ca sa dispara murdaria si va fi ridicata o statuie a domnitorului Alexandru cel Bun in Piata Voievozilor.

Cu aceasta ocazie am aflat ca domnul primar este ctitor la aceasta biserica si inca la cateva. In plus parintele paroh i-a urat primarului, cu subinteles ca il asteapta cu tricolorul ( cred ca se referea la banderola cu tricolorul ce o poarta primarii la diverse ceremonii ) la terminarea picturii din interiorul bisericii.

Apoi corul Bisericii Sfantul Nectarie impreuna cu credinciosii i-au cantat primarului La multi ani!, iar dupa aceasta primarul a intrat in altar pentru a observa pictura inceputa in altar si de acolo a plecat in treburile lui, evitand sa iasa prin mijlocul enoriasilor. Un punct in minus din partea mea pentru acest gest.

Per total a fost o mica campanie electorala in schimbul ajutorului primit.

La sfarsit a fost invitat un cor care a avut un repertoriu de melodii religioase, sincer nu-mi aduc aminte exact numele, dar a fost un cor profesionist cu un numar de vreo 40 de persoane.

Reclame
Explore posts in the same categories: Evenimente, Iasi

Etichete: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment pe “La multi ani domnule primar!”

  1. IasiMedia Says:

    Blog It On Iasimedia!

    Pasionat(a) de bloggerit? Te pricepi la scris sau pur si simplu iti place sa-ti dai cu parerea? Promoveaza-ti articolele de pe blog pe IasiMedia.

    Pentru mai multe detalii, click http://www.iasimedia.ro/stire/2585/Blog-It-On-Iasimedia.html


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: