Info 14.02.2008-24.02.2008

In ultima vreme am ramas cam in urma cu postatul.

A inceput asfaltarea electorala intre timp, bucati de drum astfaltate cu mici omisiuni, adica din 4 gropi doar 3 astupate, si aceasta in mai multe locuri.

Tot cred ca electoral au fost refacute cateva spatii verzi de langa Casa Patrata, zona Casa Carti si in cartierul Alexandru cel Bun in zona Pietii Voievozilor.

Cei de la CET au inceput sa astupe santurile, dar bineinteles treaba romaneasca, adica au tras pamantul peste si ce a ramas in plus facut movila, parca nu ar fi auzit de vreun dispozitiv de nivelat pamantul. Si uite asa se modifica arhitectura urbana.

Au inceput sa fie inlocuite cosurile stradale de gunoi de tabla cu unele mai mari verzi de plastic, sa zicem mai estice dar mai greu de curatat de catre cei de la Salubris.

Au fost plantati copaci de o parte si de a alta a drumului intre intersectia de la fabrica de bere si statia Moldoplast si pe splai Bahlui mal stang.

Din punctul meu de vedere locul de organizare a blogmeeting Iasi nu a fost bine ales deoarece spatiul era mic, fapt ce m-a determinat sa nu mai intru sa salut lumea si sa fac vreo 2 poze.

Intre 20-24 februarie se va desfasura targul de carte Librex editia 2008.

Intre timp am devenit anti-sf valentin, revin cu mai multe detalii intr-un post viitor.

Simbata, 23 februarie, la Centrul Cultural Francez, ora 10:00 va avea loc un atelier de fotografie dedicat fotoreportajului, avandul ca invitat pe prof. Dorel Gaina, de la Universitatea de Arte din Cluj Napoca.

LE. Si un eveniment muzical.

A disparut magazinul Flanco din cartierul Alexandru cel Bun si Altex Megastore de langa Tribunalul Iasi. Se prevede o reducere a numarului de magazine de electrocasnice care acorda credite doar cu buletinul?

Reclame
Explore posts in the same categories: Evenimente, Iasi, Oras

Etichete: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: