Biletele pe ruta 121

De cateva zile circuland cu maxi taxi pe ruta 121 am observat ca au fost montate aparate electronice de compostat, dar care inca nu functioneaza. Am intrebat un sofer si cica cam intr-o luna vor fi functionale.

Sfat: Nu mai inapoiati biletul la coborarea din maxi taxi deoarece soferul il va mai folosi cel putin odata, iar dumneavoastra nu beneficiati de nici o reducere, doar faceti bacsis soferului. Soferi care uita uneori ca au pasageri si merg de parca ar fi la raliu sau ar cara saci de cartofi inghesuind lumea grabita la refuz.

Pastrati biletul pana la cobarare deoarece se fac controale. Iar daca soferul nu are intentia de a da bilet ceretii unul, nu-i bagati banii in buzunar.

Reclame
Explore posts in the same categories: Iasi, RATP, Transport

One Comment pe “Biletele pe ruta 121”


  1. Pai soferii de la RATP fac ciubucuri pentru ca au norma de la sefi. Ca doar trebuie sa umple si buzunarele sefilor cu ceva. In functie de cum te ai cu seful primesti o masina mai buna sau mai proasta. Daca e defecta, stai in garaj si primesti leafa mai mica. Iaca asa se invart treburile pe la RATP. Ciubucul nu ramane doar la sofer…. E interesant, nu-i asa?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: