Cum sa fii norocos

Există două expresii care circulă prin popor: cică eşti „norocos” dacă calci într-un rahat sau dacă te cacă vreo pasăre din zbor.

Dacă vreţi să fiţi norocoşi plimbaţi-vă pe bulevardul Carol, cunoscut sub numele de bulevardul Copou. La baza bulevardului se află Biblioteca Centrală Universitară şi câţiva copaci mai bătrâni care fac umbră şi răcoare vara trecătorilor. Ei bine, în aceşti copaci şi au găsit locaţie de poposit foarte multe ciori. La baza copacilor trotuarul a devenit alb de la găinaţul lor. Dacă eşti nevoit să mergi pe bulevard sau să faci o plimbare rişti să fii atins de „norocul” dăruit cu sârguinţă şi din belşug de ciori. Astfel se poate deveni „norocos”.

Din păcate autorităţile nu iau  nici o măsură împotriva acestui fenomen, deşi cu multi ani în urmă au fost puşi soldaţii să le împuşte, iar anii trecuţi vânătorii şi-au făcut din ele ţinte de antrenament, acum nimeni nu se sesizează. Păi dacă nici un om influent nu merge pe jos pe Copou să fie norocit, nu au de unde să afle de situaţie. Poate dacă apare vreun articol critic în vreun cotidian local ar putea determina Primăria să ia măsuri.

Ciori si copac

Reclame
Explore posts in the same categories: Aiurea, Iasi, Oras

One Comment pe “Cum sa fii norocos”


  1. Pe cei de la Primarie ii doar in cur de ciorile de pe Copou, la fel cum ii doare in cur de ieseni. N-ai vazut ce spagi se impart in Primarie? In toamna asta l-a arestat pe unul pentru o spaga de 100 milioane lei. Si era un biet inspector. Iata ca nu ciorile ar trebui impuscate. Ci naravurile…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: