Stirile groazei

Acum câteva zile aşteptându-mi prietena încercam să urmăresc ceva interesant la televizor. Îmi place să fiu informat şi atunci am decis să las pe primul canal pe care rula jurnalul de ştiri. A fost să fie ProTV, iar ceasul indica 17:00. Am rămas uimit de câtă stupiditate există prin ţara noastră şi cei de la televiziunea amintită încearcă să câştige audienţa pe acestă bază. Nu e singura televiziune care aplică această metodă. Ce oameni de televiziune se pot numi aceia care pun în cadrul ştirilor toate infracţiunile de ultimă speţă şi încă la ce oră? La aceea oră pot privi şi copiii, astfel încât pot fi traumatizaţi de toate crimele şi violurile pe care le văd la ştiri şi eventual le pot veni idei pe care să dorească să le pună în practică. Aceste ştiri au fost numite Ştirile Groazei.

CNA ( Consiliul Audio Vizualului) cel care poate amenda sau reglementa modul de funcţionare a televiziunilor nu ia nici o măsură pentru a stopa acest spectacol macabru. Sunt câteva posturi TV care numai televiziuni nu se pot numi, care au numai emisiuni de cacao, cu ştiri macabre, în goană după senzaţional, promovează doar prostia şi incultura, le-aş numi ManeloTeleviziuni©. În loc să ajute la creşterea nivelului de cultură, ele mai mult îl scad prin conţinutul programelor difuzate.

O listă personală de programe TV ce nu trebuiesc reţinute în memoria televizorului: OTV, ProTV, Antena1, Antena2, Acasă, TvRM, CosmosTV, B1TV, EtnoTV şi TarafTV şi încă multe altele.

Nu cred că în vremurile actuale se merită pierdută vremea la televizor mai ales vizionând unele programe româneşti.

Reclame
Explore posts in the same categories: Aiurea, TV

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: